Η Λάουρα αποδεικνύει πως οι ξανθιές είναι πανέξυπνες

Η Λάουρα αποδεικνύει πως οι ξανθιές είναι πανέξυπνες

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor είναι αναμφισβήτητα η Λάουρα Νάργιες. Η παίκτρια της ομάδας των διασήμων αποδεικνύεται ευφυέστατη, με άψογη στρατηγική και μπορεί τελικά να μην κερδίσει το παιχνίδι, αλλά σαφώς θα έχει τελικά φτάσει πολύ πιο μακριά απ' ότι θα έφτανε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως παρότι είναι σαφέστατα η πιο αδύναμη στα αγωνίσματα καταφέρνει και να παραμείνει στο παιχνίδι και να είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα για συμπαίκτες και αντιπάλους.

Δεν ακούει μάλιστα ποτέ και από κανέναν «παράπονα» ούτε για την απόδοση της, ούτε για τη μη συμμετοχή της σε κάποιο αγώνισμα επικαλούμενη το θέμα της υψοφοβίας. Οι συμπαίκτες της την στηρίζουν, την ενθαρρύνουν και σε αντίθεση για παράδειγμα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου (που μάλιστα βάση στατιστικών ήταν η καλύτερη παίκτρια) δεν αφήνουν ποτέ την παραμικρή αιχμή για εκείνη.

Η Λάουρα το έχει πετύχει αυτό φυσικά με την συμπεριφορά της. Είναι γλυκιά, έχει την εικόνα του «κλασσικού θηλυκού» που χρειάζεται αγκαλιά και προστασία. Έχει πετύχει να αντιμετωπίζεται από όλους ως το άτομο που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη να στηριχθεί. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο πως ακόμα και ο Μπο νικώντας στο Quiz προχθές είπε με μεγάλη ευκολία το όνομα της Λάουρας όταν ο Τανιμανίδης τον ρώτησε με ποιο συμπαίκτη του θα μοιραστεί το έπαθλο του φαγητού.
Η Λάουρα όμως δείχνει να έχει και πολύ μελετημένη στρατηγική, όσον αφορά τις ψηφοφορίες. Παρότι άνηκε στην λεγόμενη «κλίκα», στην τελευταία ψηφοφορία, σε αυτή που αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους προκαλώντας έκπληξη. Δεν ψήφισε για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως όλοι περίμεναν και φυσικά είχε τους λόγους της.

Είναι πλέον φανερό πως δεν ψήφισε «τυχαία» τον Κώστα Κοκκινάκη, ούτε κι εκείνος φυσικά... ανταπέδωσε την ψήφο «τυχαία». Οι δυο τους ήταν, όπως φαίνεται, συνεννοημένοι. Η Λάουρα γνώριζε πως ακόμα κι αν δεν έβγαινε από την κάλπη θα έβγαινε υποψήφια από τον Χρανιώτη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Με το να ψηφίσει λοιπόν τον Κοκκινάκη, αφήνοντας να βγει και η ίδια μαζί με τον Αγγελόπουλο από την κάλπη, «ανάγκασε» τους δύο παίκτες με την ατομική ασυλία να ψηφίσουν δύο ακόμα άτομα, που το ένα θα ήταν δεδομένα μέλος της «κλίκας». Από την στιγμή που ο κόσμος δεν ψηφίζει με βάση την αγωνιστική απόδοση (φάνηκε στην περίπτωση Χανταμπάκη) αυτομάτως γνώριζε πως αύξησε τις ελπίδες παραμονής της σημαντικά.

Όσον αφορά τον Ντάνο, καταλάβαινε πως για κάποιον λόγο ο κόσμος τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι. Από κει και πέρα με τρεις υποψήφιους για αποχώρηση οι πιθανότητες να φύγει ήταν 33%, ενώ με τέσσερις υποψήφιους οι πιθανότητες αποχώρησης μειώθηκαν στο 25%.

Αυτή η τακτική της βγήκε, αφού αν οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η ίδια με Κοκκινάκη και Αγγελόπουλο οι ελπίδες να παραμείνει ήταν απειροελάχιστες. Ψηφίζοντας με αυτόν τον τρόπο βγήκε υποψήφιος και ο Χούτος, που τελικά αποχώρησε.

Με τον ίδιο έξυπνο τρόπο «μαγειρεύτηκε» και τώρα η ψηφοφορία. Η Λάουρα γνώριζε πως θα ήταν και πάλι σίγουρα υποψήφια, ήξερε πως ο Αγγελόπουλος θα «δώσει» τον Κοκκινάκη και ο Χρανιώτης, η λογική έλεγε, πως θα έβγαζε υποψήφια την Βαλαβάνη. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να βάλουν στον... ντάκο και τον Μπο. Με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες αποχώρησης για κάθε μέλος της «τριάδας» μειώθηκαν.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο «εγκέφαλος» του συγκεκριμένου σχεδίου ήταν η Λάουρα, όμως από την στιγμή που συμβαίνει για δεύτερη φορά όταν γνώριζε πως θα είναι υποψήφια και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, κάτι δείχνει. Δείχνει πως η Λάουρα Νάργες είναι πανέξυπνη. Είναι από τις γυναίκες που θα έβαζαν το... διάολο μέσα στο μπουκάλι.
https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%97%20%CE%9B%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%20%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CE%B9%20%CF%80%CF%89%CF%82%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%AD%CF%82%20%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%82&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F05%2Fblog-post_43.html

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...