ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ: Η Μελέτη αντί ν’ αφήσει τη Λάουρα ν’απαντήσει…της έβαλε στο στόμα και….ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, για τον «Κώλον τον ντόσον»

ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ: Η Μελέτη αντί ν’ αφήσει τη Λάουρα ν’απαντήσει…της έβαλε στο στόμα και….ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, για τον «Κώλον τον ντόσον»

Αντί να ντρέπεται ο Μάριος για όσα είπε «για τον κώλον τον ντοσον», ντρέπεται η Μελέτη γι αυτά που είπε ο Μάριος. Γι αυτό, πρέπει να πιστέψουμε αυτό που εκείνη θέλει να πιστέψει.Αυτό που είπε ο Μάριος για το επίμαχο σημείο της Λάουρας και έκανε θραύση εκείνες τις μέρες, έπαιξε ξανά σε βίντεο για να το δει και η Λάουρα. Κατά την προσφιλή της μέθοδο, η Μελέτη, τι έκανε; Ανέφερε, πως αυτή η φράση, στην Κύπρο σημαίνει πως κάποιος είναι τυχερός!(ΚΑΙ στην Ελλάδα υπάρχει παρόμοια φράση, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ).
εμείς καταλάβαμε αυτό που είπε ο Μάριος. Τώρα, τι θέλει η Μελέτη ν’ ακούσει…
Δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Λάουρα ν’ απαντήσει, ακόμα και αν ήθελε. Η νάργες, δέχτηκε την ερμηνεία αυτή, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ με άνεση, τ’ αφτιά μας και τη
λογική μας. Τόσα εκ. θεατές, προφανώς θα καταλάβατε αυτό που καταλάβαμε και μεις! Κι όμως! Στον τηλεοπτικό κόσμο του 2017, αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας, δεν είναι ΠΟΤΕ αυτό που…ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...