Το Happy Day «άδειασε» τον Ντάνο για την κλεψιά στο αγώνισμα! Οι σπόντες για τον έρωτα Βαλαβάνη στον Βασάλο…(Βίντεο)

Το Happy Day «άδειασε» τον Ντάνο για την κλεψιά στο αγώνισμα! Οι σπόντες για τον έρωτα Βαλαβάνη στον Βασάλο…(Βίντεο)

Στο Happy Day σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, και ειδικότερα στην ένταση κατά τη διεξαγωγή του χτεσινού αγωνίσματος.

«Αίσχος, ντροπή και όνειδος!» αναφώνησε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έδωσε» κανονικότατα τον Ντάνο on air:

«Ε καλά ντροπή αισθάνεσαι όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι έκλεψες και λες ότι δεν έχεις κάνει κάτι, και μετά υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι το έκανες! Ξεκινάς έναν αγώνα δρόμου σε στάδιο, αν κάποιος ξεκινήσει νωρίτερα, ακυρώνεται!» Διαβάστε παρακάτω…
«Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί τσιρίζει η Ευρυδίκη! Στον πανηγυρισμό κόντεψε να τους δείρει όλους! Για αυτό τσιρίζει, για τον Βασάλο!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έκανε το διευκρινιστικό της γυναίκας που προσπαθεί να εκμαιεύσει αν ο Κωνσταντίνος αισθάνεται κάτι για την Τουρκάλα, προσπάθησε να την αποδομήσει! Για αυτό έκανε τον Ντάνο πέρα, γιατί ήρθε ο Βασάλος στην παραλία!» συμφώνησε η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Νιάκαρης, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος αποκάλυψε για τον παίκτη: «Ο Γιάννης το έχει αυτό, δεν αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά καταλαβαίνει θέλω να πιστεύω πού κάνει λάθος. Έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πίσω από τις κάμερες, ποτέ δεν ξέρεις με τον Γιάννη Σπαλιάρα!» είπε χαμογελώντας, αναφορικά με τις ερωτικές του κατακτήσεις, για να προκαλέσει την αντίδραση του Παπανώτα: «Λες να έχει γονιμοποιήσει καμία Τουρκάλα;»

Η εκπομπή σχολίασε και τον Ντάνο που φιλάει το χέρι του πριν από κάθε παιχνίδι, με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει ότι μπορεί να έχει κάποιο κομποσκοίνι. «Πάντως μπράβο που ο μισθοφόρος έκανε την ένσταση και κέρδισε!» είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Έχει δίκιο, γιατί θα μπορούσε να πηδήξει κατευθείαν! Εγώ τον παραδέχτηκα εδώ, γιατί αν το replay δεν τον επιβεβαίωνε, θα του πέταγαν καρύδες! πρέπει να είναι τολμηρός!» είπε η Σταματίνα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...