Τρομερό παρασκήνιο στο Survivor: Ποιος έχει το προβάδισμα για ασυλία σήμερα, φωτιά η κόντρα Κοκκινάκη – Σπαλιάρα (video)

Τρομερό παρασκήνιο στο Survivor: Ποιος έχει το προβάδισμα για ασυλία σήμερα, φωτιά η κόντρα Κοκκινάκη – Σπαλιάρα (video)

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του Survivor. Η κόντρα θα κορυφωθεί, θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά κι υπάρχει ο κίνδυνος ο απλός τσακωμός να γίνει απύθμενο μίσος.

Με τρομερό λοιπόν ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε σήμερα ποίος θα κερδίσει το αγώνισμα της ασυλίας, ποιοι θα είναι οι προτεινόμενοι, ποιοι θα πάρουν ατομική ασυλία.

Ο στίβος μάχης, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που σας φέρνει το athensmagazine.gr, είναι από τους δυσκολότερους που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Απόψε θα πέσουν κορμιά. Και οι δύο ομάδες, Μαχητές και Διάσημοι, θα τα δώσουν κυριολεκτικά όλα. Το περιθώριο λάθους θα στοιχίσει πολύ περισσότερο σήμερα.
Από ότι είδαμε στο βίντεο του τρέιλερ, ο στίβος μάχης έχει να κάνει με μυϊκή δύναμη και προφανώς λιγότερο με ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι το προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι το έχουν οι Διάσημοι, χωρίς φυσικά αυτό να λέει απολύτως τίποτα. Το Survivor είναι παιχνίδι ανατροπών όπως άλλωστε έχουμε γράψει τόσες φορές.

Αν μπορούσαμε από νωρίς το πρωί να διακινδυνέψουμε ποσοστά επιτυχίας και το σημερινό έπαθλο ασυλίας θα λέγαμε ότι ένα ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι Διάσημοι 60-40 και μόνο λόγω του πείσματος που έχουν για τους αντίπαλους.

Τώρα στο επίπεδο της ίντριγκας το πάρτι δεν λέει να σταματήσει. Εχθές τους είδαμε κυριολεκτικά να σκοτώνονται . Σήμερα όχι μόνο η κόντρα δεν σταματάει, αλλά συνεχίζεται αμείωτη. Πάντως στο twitter ο κόσμος έχει ηρωποιήσει στον Σπαλιάρα και κράζει Ντάνο και Κοκκινάκη.
Στο τέλος του βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε και νέες αντεγκλήσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μεταξύ Διάσημων και Μαχητών.

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...