«Κάτι βρωμάει!» Μαγειρεύτηκε η αποχώρηση της Λάουρας από το Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

«Κάτι βρωμάει!» Μαγειρεύτηκε η αποχώρηση της Λάουρας από το Survivor; Όλο το παρασκήνιο…(Βίντεο)

«Αποχώρησε η Λάουρα τελικά, εμείς είχαμε πει ότι είναι πολύ κοντά με την Ευρυδίκη στα ποσοστά, θέλω να μάθουμε το παρασκήνιο της χθεσινής αποχώρησης, γιατί κάτι βρωμάει εκεί!» ανέφερε δηκτικά η Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή παρουσίασε το ρεπορτάζ της, για την αποχώρηση της παίκτριας των Διάσημων. «Το ποσοστό μεταξύ τους ήταν πάρα πολύ μικρό, παίχτηκε στο 0,2% το παιχνίδι και η αποχώρηση!» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε:

«Την Κυριακή άρχισε να παίζεται το σκηνικό για το τι θα συνέβαινε. Τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη στα γραφεία της παραγωγής για το τι θα συνέβαινε με τις δυο κοπέλες. Μαγειρεύτηκε το αποτέλεσμα όπως και όπως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ήταν να παραμείνει η Λάουρα στο παιχνίδι, αυτή ήταν η τάση του κόσμου, και αυτό έδειχναν τα social media, παρ’ όλα αυτά η τουρκική παραγωγή ήθελε να παραμείνει η Ευρυδίκη στο παιχνίδι!»
Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι είναι μια φημολογία που ακούγεται, και η Ανθή είπε ότι αρχίζει και επιβεβαιώνεται. «Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα: την Ευρυδίκη δεν τη συμπαθούσαν ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες» είπε η Τζωρτζέλα. «Μπορεί για μια φορά να ψήφισαν αγωνιστικά όμως, επειδή η Λάουρα είχε δείξει τρομερή νωχελικότητα!» ανταπάντησε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...