Ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης «καταγγέλλουν» τη παραγωγή του Survivor (vid)

Ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης «καταγγέλλουν» τη παραγωγή του Survivor (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφεραν στον αέρα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, του οποίου ουσιαστικά χαρίστηκε ένα λάθος, ενώ είχε παραβεί κανόνα του αγωνίσματος, ενώ λίγο αργότερα για μια παράβαση του γνωστού πολίστα, επανέλαβαν το παιχνίδι.

«Μας μίλησαν δέκα λεπτά κάτι Αργεντίνοι που είχαν τους κανονισμούς. Mας έλεγαν ότι εδώ θα γίνει αυτό, παντού υπήρχαν και πολλοί αναλυτικοί. Πρώτο ματς παίζει ο Χρανιώτης με τον Αναγνωστόπουλο και χάνει ο Χρανιώτης για ένα δευτερόλεπτο στον στόχο. Κάποιοι από εμάς είδαν ότι ο Κώστας είχε ακουμπήσει δύο φορές το κουκλάκι και δεν έπεσε κάτω.
Το είδαν στο βίντεο, όντως είχε γίνει αυτό. Μας είπαν ότι όντως έγινε στιγμιαία, αλλά επειδή ήταν πρώτο παιχνίδι μήπως να το αφήσουμε και αν γίνει άλλη μία φορά σε εμάς, να είμαστε πάτσι. Το δεχτήκαμε εμείς και τρίτο παιχνίδι παίζω εγώ με τον Κωνσταντίνο. Έκανα κι εγώ μια παράβαση, πήδηξα πιο νωρίς από ένα εμπόδιο, κερδίζω το παιχνίδι. Έκαναν ένσταση τα παιδιά, είχα κάνει παράβαση, με ξαναβάλανε από την αρχή κι εκεί κάπου ξενερώσαμε, νευριάσαμε και δεν παίξαμε το υπόλοιπο παιχνίδι», ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...