Αποκάλυψη :Χέστηκαν οι Τούρκοι Χειριστές των F-16 …Όταν τους «LOCK»αραν οι Άσσοι της 336 Μ

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… O ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ… TOYΣ «LOCK»ΑΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΧΕΣΤ@@ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ F-16!

foto1
ΟΙ Τούρκοι Χειριστές των F-16 που πραγματοποίησαν εισβολή την 28 Φεβρουαρίου τα χρειάστηκαν και χέστηκαν στην κυριολεξία ,αν και Οπλισμένοι όταν οι Άσσοι της 336 Μ της 116 ΠΜ ενεπλάκησαν και εξαπέλυσαν αντίμετρα «Fler»
foto2
Τα τουρκικά Μαχητικά πετούν πάνω από τα πλοία των Νατοϊκών δυνάμενων. Ενώ οι διοικητές της δύναμης της Νατοϊκής Ναυτικής Δύναμης κάνουν σε καθημερινή βάση πολύ σκληρά “report” καταγράφοντας αναλυτικά την τουρκική δραστηριότητα» σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΘΑ.
Το ΓΕΣ έχει ενισχύσει την Στρατιωτική παρουσία στα νησιά στόχο με επιπλέον προσωπικό . «Από 17% το προσωπικό στις Μονάδες μας έχουμε πάει σε ποσοστό πάνω απο το 48%.
… Οι πλέον έμπειροι Τούρκοι Χειριστές έχουν αποστρατευθεί, ή εκδιωχθεί ενώ οι ‘’πιτσιρικάδες’’ φοβισμένοι & με ελάχιστη πείρα» είναι κίνδυνος θάνατος πρώτα από όλα για τους ίδιους.
foto3
«Οι Έλληνες της 336 Μ της 116 ΠΜ οι καλύτεροι στον κόσμο ( δείτε το TLT 2017″) απογειώθηκαν απο το νησί της Σκύρου για να τους αναχαιτίσουν Οπλισμένα τα Τούρκικα μαχητικά την 28 Φεβρουαρίου και κατά την διάρκεια της Εμπλοκής…Πριν ακόμη εμπλακούν οι Τούρκοι φοβήθηκαν ότι θα τους συμβεί LOCK & KILL από τα οπλικά συστήματα των Χειριστών της 336 Μ «και θα καταγράφονταν έριξαν fler» (αντίμετρα καπνού – θερμότητας). Κλασικό Δείγμα πανικού και φόβου σχολίασαν οι Χειριστές μας.
foto4
Την συγκεκριμένη ημερομηνία οι Χειριστές μας είχαν & μια Εμπλοκή δυτικά της νήσου Λέσβου …Ενώ τα Τούρκικα ήταν Οπλισμένα!
Καλά λένε κάποιοι οτι ο Θάνατος θα έρθει από τα Ψηλά …Δεν το ξεχνάνε τα Τουρκάκια!

loading...
Share:
Loading...