ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ελεονώρα Μελέτη…

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ελεονώρα Μελέτη…Η Ελεονώρα Μελέτη φέτος απέχει τηλεοπτικά, καθώς από επιλογή προτίμησε να μη συμμετέχει σε κάποιο πρότζεκτ. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της, της ζητήθηκε από το Epsilon να παρουσιάσει το Star Academy, αλλά και την πρωινή ζώνη του σταθμού κάτι που η ίδια αρνήθηκε, καθώς βρισκόταν σε συζητήσεις με άλλο κανάλι.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, υπάρχουν έντονα ερωτήματα για το αν η Ελεονώρα θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή στον Alpha. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε απρόοπτα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όταν η ίδια πήγε για ραντεβού με σημαντικό πρόσωπο του σταθμού. Διαβάστε παρακάτω…

Το τηλεοπτικό της μέλλον είναι αβέβαια, καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Ωστόσο, το η Ελεονώρα φαίνεται πως περνάει μια ζόρικη περίοδο στη ζωή της. Η παρουσιάστρια πρόκειται να χειρουργηθεί λόγω προβλήματος στην πλάτη. Να σας θυμίσουμε ότι έχει ταλαιπωρηθεί και στο παρελθόν με την πλάτη της.

Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter. Είναι γνωστό ότι συνομιλεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όταν ένας από αυτούς της πρότεινε να κάνει guest στο Survivor η παρουσιάστρια του απάντησε ότι θα χειρουργηθεί.
topontiki
loading...
Share:
Loading...