Δεν φαντάζεστε ο BO με ποια παίκτρια ριάλιτι είχε σχέση Δείτε τους να ερωτοτροπούν σε παραλία!

Τον γνωστό ράπερ BO πλέον τον απολαμβάνουμε μέσα από την τηλεόραση του Σκαϊ και το παιχνίδι επιβίωσης «Survivor».

Ναι είναι ο παίκτης που είναι πιο ακίνητος και από το ίδιο το νησί. Είμαι σίγουρη πως δεν φαντάζεστε με ποια παίκτρια ριάλιτι είχε σχέση πριν από 6 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για την Μάρω Λύτρα η οποία έγινε διάσημη μέσα από το πρώτο «Fame Story», που προβλήθηκε το μακρινό 2003.

Η Μάρω μετά το ριάλιτι έκανε αρκετές συνεργασίες και live, έβγαλε δίσκους και προσπάθησε πολύ να κάνει μια καριέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η καλύτερή της συνεργασία αποδείχτηκε αυτή με τον BO αφού εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και κατέληξε σε σχέση. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι αφού όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα τρυφερά ενσταντανέ τους δεν είχαν σταματημό. Το ζευγάρι μονίμως αντάλλασσε αγκαλιές και τρυφερά φιλιά, πράγμα που έκανε τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι και συνέχιζαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα και την αγάπη του άλλου. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε πως εδώ υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος!


loading...
Share:
Loading...