«Έπρεπε να φύγει! Ήταν η τιμωρία του!» Η Ελένη Μενεγάκη ξεφτίλισε δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Όσο και να θέλεις να κρυφτείς, δεν μπορείς!» (Βίντεο)

«Έπρεπε να φύγει! Ήταν η τιμωρία του!» Η Ελένη Μενεγάκη ξεφτίλισε δημόσια τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Όσο και να θέλεις να κρυφτείς, δεν μπορείς!» (Βίντεο)Η συνεργάτιδα της Ελένης, Φωτεινή Πετρογιάννη, επισκέφτηκε τις γιορτινές ημέρες τον Βόλο, τόπο καταγωγής του Στέλιου Χανταμπάκη, και μετέφερε στην εκπομπή τις αντιδράσεις του κόσμου για εκείνους που τον ήξεραν: «Γενικά ο κόσμος με τον Στέλιο είναι κάπως στο Βόλο, δεν είναι ο Στέλιος που ξέρουν, όπως λένε, ενώ είναι πολύ καλό παιδί, δεν τον αναγνωρίζουν μέσα στο παιχνίδι, γιατί φέρεται έτσι όπως φέρεται.» Η Ελένη δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό της με αφορμή την αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη από το Survivor.
«Εγώ δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ πριν, αλλά φαινόταν κάπως χειριστικός, και θέλω να ρωτήσω τη Ναταλία Γερμανού που θα έχουμε καλεσμένη, και που βρισκόταν στην εκπομπή της, πώς είναι ως άνθρωπος. Ο ίδιος δεν φανταζόταν ότι θα φύγει από το παιχνίδι. Γιατί όμως; Θεωρούσε τον εαυτό του δημοφιλή με όσα έκανε; Είναι άλλο το να είσαι δυναμικός και άλλο η συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι. Το Survivor κάποιος θα το κερδίσει. Με απασχολεί πάρα πολύ όμως τι συμβαίνει στους ανθρώπους και πώς αλλάζουν αρκετές φορές στο διάστημα που είναι εκεί μέσα εσώκλειστοι, καθώς και το πώς ψηφίζει ο κόσμος. Διαβάστε παρακάτω…
Κι εγώ που δεν ψηφίζω, αλλά ψηφίζω με το μυαλό μου, και λέω «αυτός πρέπει να βγει», γιατί αυτή είναι η τιμωρία του, δεν μου βγάζει κάτι καθαρό, κάτι ντόμπρο. Μέχρι ποιο σημείο φτάνεις όμως για να κερδίσεις; Εκεί πάνω κρίνονται οι παίκτες αυτών των παιχνιδιών. Το έχω πει άπειρεες φορές:όσο και να θέλεις να κρυφτείς στην τηλεόραση, δεν μπορείς. Τα πάντα φαίνονται στην τηλεόραση, αλλά φαίνονται όταν υπάρχει χρόνος. Ο κόσμος ξέρει τι είναι ο καθένας μας.» κατέληξε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...