Η Παναγία έκανε το θαύμα της... :/ ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ: Τώρα το ΤΑΜΑ της συζύγου του έπιασε τόπο...

Η Παναγία έκανε το θαύμα της... ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ: Τώρα το ΤΑΜΑ της συζύγου του έπιασε τόπο...Ράγισε ΚΑΡΔΙΕΣ το τάμα της Χριστίνας Ψάλτη για να βγει νικητής ο ηθοποιός από την άνιση μάχη…

Στην πίστη της στο Θεό έχει εναποθέσει πλέον όλες τις… ελπίδες της η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, περιμένοντας να δει τον χαμογελαστό ηθοποιό να βγαίνει νικητής από αυτή τη δύσκολη και άνιση μάχη…

Δείχνοντας απίστευτη
δύναμη ψυχής, η Χριστίνα δεν εγκαταλείπει ούτε λεπτό τον αγαπημένο της. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Χάι, πήγε στο εκκλησάκι της γειτονιάς της και έκανε τάμα στην Παναγία.

«Έκανε τάμα στην Παναγία πως αν ο Στάθης γίνει καλά το ερχόμενο καλοκαίρι εκείνη θα πάει στην Τήνο και θα ανάψει δέκα λαμπάδες», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού.
Έχοντας στο μυαλό της συνεχώς τον Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα αφού άναψε ένα κερί, γονάτισε και μπροστά από την εικόνα της Παναγίας προσευχήθηκε ο άντρας της να γίνει καλά.

Στη συνέχεια, ο ιερέας της εκκλησίας, βλέποντας την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τα μάτια της πρησμένα από το κλάμα, συνομίλησε μαζί της προσπαθώντας να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

Βελτιώνεται κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Χθες ως γνωστόν, είχε βουίξει όλο το Facebook, ότι ο αγαπημένος μας ηθοποιός έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή.

Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη σύμφωνα με ανάρτηση της εκπροσώπου της οικογένειας του ηθοποιού, Μαίρης Βιντιάδου στο Facebook.

Ταυτόχρονα εκφράστηκε και το παράπονο της οικογένειας για κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που, όπως αναφέρει η κ. Βιντιάδου, «κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη».

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της:
epicnews
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...