Όταν η κοσμική ενέργεια συναντά τη… ζήλια ή αλλιώς πως η Πασχάλη μας έκανε να λατρέψουμε τον Ντάνο

https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CE%B7%20%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%20%CF%84%CE%B7%E2%80%A6%20%CE%B6%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%B1%20%CE%AE%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%82%20%CF%80%CF%89%CF%82%20%CE%B7%20%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F04%2Fblog-post_580.html
Όταν η κοσμική ενέργεια συναντά τη… ζήλια ή αλλιώς πως η Πασχάλη μας έκανε να λατρέψουμε τον ΝτάνοΕίμαι «φανατική» του Survivor και δεν το κρύβω, όπως δεν έκρυβα πως ήμουν και παραμένω φαν της ομάδας των μαχητών, ενώ από τους παίκτες είχα μία … έξτρα συμπάθεια στον Κύπριο Μάριο Πρίαμο.

Της Μαρίνας Ελευθερόγλου

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μέχρι πρόσφατα είχα μία ουδέτερη στάση. Μου ήταν ο πιο συμπαθής από την ομάδα των διάσημων, αλλά γενικά δεν μου έκανε ούτε… κρύο, ούτε ζέστη. Όσο περνούσε ο καιρός όμως και βασικά τις τελευταίες δέκα ημέρες αυτό έχει αλλάξει. Κι όχι προς την πλευρά που επιθυμεί η Σόφη Πασχάλη και η… παρέα της.

Το αντίθετο. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω πως είμαι υποστηρικτής του Ντάνου και φυσικά καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος τον συμπαθεί. Γιατί πολύ απλά εκείνος δέχεται το ένα πισώπλατο μαχαίρωμα πίσω από το άλλο.

Το… αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή συνέντευξη της Σόφης Πασχάλη στην Ελεονώρα Μελέτη. Θα ξεκινήσουμε καταρχήν με το πιο σημαντικό. Όταν αγαπημένη μου Σόφη ο άλλος είναι κλεισμένος σε ένα νησί και δεν έχει ιδέα τι γίνεται, δεν αρχίζεις να εκτοξεύεις κατηγορίες απέναντι του, στις οποίες εκείνος δεν μπορεί να απαντήσει. Όταν θα τον έχεις απέναντι σου, πες ο,τι θες. Αυτό ήταν το πρώτο φάουλ και μάλιστα φάουλ από αυτά που αξίζουν απευθείας κόκκινη κάρτα. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση και η «γεμάτη αγάπη και φως» κυρία Πασχάλη θα έπρεπε να το ξέρει.
Ας πάρει για παράδειγμα την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία για πράγματα που ούτως ή άλλως είδε όλος ο κόσμος και για συμπαίκτες της που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού και μπορούν να απαντήσουν και πάλι δεν έχει πει κουβέντα. Μάλιστα στην πρώτη της συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά «δεν θέλω να στρέψω την εύνοια του κόσμου προς τον έναν παίκτη ή τον άλλον».

Πάμε τώρα στα όσα είπε η κυρία Πασχάλη, στην ουσία δηλαδή του πράγματος. Η εμπάθεια της έκανε αυτό που λέμε… μπαμ. Ενώ κάλυψε απόλυτα τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με την Πασχάλη το ξεκίνησε όλο αυτό (το… νταλαβέρι με τους ντόπιους), με τον Ντάνο δεν ήταν καθόλου… ελαστική. Ο ένας ήταν αθώος, ο άλλος ήταν «ένοχος». Το ωραίο είναι πως ενώ για τον Χρανιώτη ήταν απόλυτα βέβαιο πως έκανε την… λαδιά, αφού το ομολόγησε και ο ίδιος, για τον Ντάνο δεν μας εξήγησε ποτέ γιατί νομίζει πως όντως έκανε κάποια παρατυπία. Τον είδε να ανταλλάσει πράγματα; Τον είδε να τρώει; Τον είδε να φεύγει;

Δεν τον είδε ποτέ να φέρνει κάτι. Δεν τον είδε ποτέ να τρώει. Δεν τον είδε ποτέ να φεύγει. Ποτέ. Έλειπαν όμως λέει τα παπούτσια του και τους είπε ψέματα πως τα πήρε το κύμα. Μάλιστα. Και γιατί δηλαδή δεν τα είχε πάρει το κύμα; Ή γιατί τα αντάλλαξε με φαγητό κι όχι με τσιγαράκια, αφού όπως είπε η Πασχάλη τον είδε με άλλους δύο να καπνίζει; Και στο φινάλε γιατί έπρεπε να της δώσει λογαριασμό για το τι έγιναν τα παπούτσια του;

Και σε αυτό απάντησε η Πασχάλη πως επειδή τους είπε ψέματα. Η τόσο… αληθινή, Πασχάλη ενοχλήθηκε από το ψέμα. Για να δούμε όμως την «γεμάτη φως κι αλήθεια» κυρία Σόφη, λέει πάντα την αλήθεια; Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της είχε καταλάβει πως τα τρία αγόρια που την ψήφισαν (όχι καλέ δεν ήταν αυτός ο λόγος που μίλησε εναντίον τους, άντε από κει) σηκωνόντουσαν λέει τα βράδια και κάπου πήγαιναν. Η Πασχάλη και οι φιλενάδες της, που είναι τόσο… ειλικρινείς δεν αποφάσισαν να τους ρωτήσουν στα ίσια «ρε παιδιά που πάτε τα βράδια;». Όχι. Απλά ως υπερασπίστριες της ειλικρίνειας έκαναν πως κοιμόντουσαν (!) σηκώθηκαν κρυφά μετά από αυτούς και τους ακολούθησαν για να δουν που πάνε. Και το φοβερό; Κάπνιζαν! Πήγαιναν κρυφά και κάπνιζαν. Σαφέστατα πρέπει να τους φέρουμε άμεσα πίσω στην Αθήνα, να τους στήσουμε σε μία κεντρική πλατεία και να τους μαστιγώσουμε γι’ αυτό τους το αμάρτημα.

Στα σοβαρά τώρα, ο,τι και αν κάπνιζαν, γούστο και καπέλο τους. Και φυσικά η «κυρία» Πασχάλη δεν είχε κανένα δικαίωμα να αποκαλύψει κάτι που στο φινάλε δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στο παιχνίδι. Δεν επηρέαζε αυτό σε τίποτα την απόδοση τους στα αγωνίσματα, ή το πώς αντιμετώπιζαν τις συνθήκες διαβίωσης. Αυτό το λες μόνο και μόνο για να ρίξεις λάσπη στον χαρακτήρα κάποιου. Αυτό προσπαθείς να πετύχεις και τίποτα άλλο.

Αν και δεν μας είπε πως κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα τσιγαράκια τα προμηθεύονταν ο Ντάνος κι όχι για παράδειγμα ο Χρανιώτης, που όπως είπε η ίδια είχε ήδη κάνει «νταλαβέρι» με ντόπιους, εμείς θα δεχτούμε πως όντως ήταν ο Αγγελόπουλος ο… προμηθευτής. Τι έδωσε γι’ αυτά; Τα παπούτσια του (γούστο του και καπέλο του και δικαίωμα του, αφού ήταν δικά του) και το καλάμι που άνηκε σε όλους. Για το δεύτερο θα συμφωνήσω μαζί της, γιατί τόσοι «διάσημοι» ένα καλάμι να ανεβαίνουν πάνω του, σίγουρα το χρειάζονταν. Κι αυτός ήταν ο μόνος λόγος που το καλάμι τους… έλειψε, αφού δεν μπορούσε κανείς άλλος, πλην του Αγγελόπουλου, να ψαρέψει.

Η Σόφη Πασχάλη δίνει την εντύπωση πως κάνει ο,τι μπορεί για να σπιλώσει τον παίκτη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το Survivor. Για να μιλήσω κι εγώ με … αλήθειες, δεν θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρει.
Είναι η συμμαθήτρια που είχαμε στο Λύκειο η οποία προσπαθούσε να κερδίσει την εύνοια των καθηγητών μαρτυρώντας τις «φάρσες» που έκαναν οι υπόλοιποι και το ποιος από μας κάπνιζε κρυφά στα διαλλείματα. Κατέληγαν όμως πάντα οι ίδιες εκτεθειμένες.

Υ.Γ. Η κυρία Πασχάλη είπε πως ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται στα αγωνίσματα. Απλά θα αφήσω αυτό εδώ…
https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CE%B7%20%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%20%CF%84%CE%B7%E2%80%A6%20%CE%B6%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%B1%20%CE%AE%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%82%20%CF%80%CF%89%CF%82%20%CE%B7%20%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F04%2Fblog-post_580.html

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...