«Γιατί κρατάνε μια κοπέλα που βαριέται να αγωνιστεί; Μήπως για να τους παίρνει π!πες;» Κράξιμο άνευ προηγουμένου κατά της Λάουρας Νάργες!

«Γιατί κρατάνε μια κοπέλα που βαριέται να αγωνιστεί; Μήπως για να τους παίρνει π!πες;» Κράξιμο άνευ προηγουμένου κατά της Λάουρας Νάργες!Survivor και πάλι survivor!

Ένα παιχνίδι αντοχής που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο το πανελλήνιο! Εθισμός έχει καταντήσει η συνήθεια αυτή και εννοείται πως στα social media τα σχόλια πάνε κι έρχονται τόσο για το παιχνίδι όσο και για τους παίκτες! Η Λάουρα Νάργες είναι μια προσωπικότητα που φαίνεται πως δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού αλλά ακόμα παραμένει στο παιχνίδι… Διαβάστε παρακάτω…
Όταν είναι η ώρα της να αγωνιστεί το Twitter παίρνει φωτιά και τα υβριστικά σχόλια πάνε κι έρχονται! Αυτή τη φορά όμως ο εθισμός αυτός ξεπερνά τα όρια. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram έχει γίνει «φωλιά» του κοινού και τα σχόλια σε φωτογραφίες από στιγμές της ζωής της είναι πολύ άσχημα…

«Γιατί κρατάνε μια κοπέλα που βαριέται να αγωνιστεί; Μήπως για να τους παίρνει πίπες ή εμείς είμαστε καχύποπτοι;
«Άντε βγες μονη σου! Δεν κάνεις γιαυτό το παιχνίδι είσαι τελείως άμπαλη! Σε κρατούν γιατί όπως φαίνεται γλύφεις καλά μόνο αυτό κάνεις τίποτα άλλο! Φοβάσαι τα ύψη το νερό που νομίζεις ότι θα πήγαινες; Ελεος! Είσαι βάρος πλέον σε όλους»
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...