«Έχουν κάνει κλίκα για να φάνε τον Ντάνο!» Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από πασίγνωστο Έλληνα: «Ντάνο γερά, η νίκη είναι κοντά!» (Βίντεο)

https://newsdym.blogspot.gr/2017/04/survivor-video_20.html
«Έχουν κάνει κλίκα για να φάνε τον Ντάνο!» Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από πασίγνωστο Έλληνα: «Ντάνο γερά, η νίκη είναι κοντά!» (Βίντεο)Ο Προόδρομος Καθηνιώτης, φιναλίστ του Big Brother 1, μίλησε για τη φιλία του με τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ».

«Τον ξέρω χρόνια, είμαστε φίλοι, είμαστε από απέναντι νησιά, τα είχαμε πει και λίγο μετά το Big Brother. Είναι πολύ ήρεμος και συνεσταλμένος τύπος, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε. Ντάνο γερά, η νίκη είναι κοντά! Έχουν κάνει κλίκα για να τον φάνε. Το ίδιο έκαναν και με εμένα και τον Τσάκα στο Big Brother. Μείναμε 10 χρόνια φίλοι με τον Τσάκα, αλλά δεν μιλάμε τώρα. Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν μπορούν να μοντάρουν» είπε χαρακτηριστικά! Διαβάστε παρακάτω…
Στη συνέχεια, δεν δίστασε να πει ότι μάλλον δεν θα πήγαινε στο επόμενο Survivor, καθώς όπως είπε, μόνο το πρώτο είναι το αυθεντικό, τα επόμενα δεν κάνουν ποτέ την ίδια επιτυχία. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...