Αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα του Στέλιου Χανταμπάκη! Ο κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα τον ξεφτίλισε δημοσίως…(Βίντεο)

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα του Στέλιου Χανταμπάκη! Ο κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα τον ξεφτίλισε δημοσίως…(Βίντεο)Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Νιάκαρης. Το διεθνούς φήμης μοντέλο και κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα μίλησε για εκείνον και το Survivor και «κάρφωσε» τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Είμαστε φίλοι με τον Σπαλιάρα 10
χρόνια τουλάχιστον. Ο Στέλιος που ανέφερε ότι είναι 15 χρόνια φίλοι; Πότε; Από πότε; Ο Στέλιος ήρθε Αθήνα από τον Βόλο όταν εγώ ήμουν ήδη στο μόντελινγκ, 15 χρόνια δεν είναι καν στην Αθήνα. Φυσικά και έχουν δουλέψει μαζί, αλλά όχι ότι έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί. Εγώ είμαι κολλητός του Γιάννη, δεν είδα ποτέ το Στέλιο να έρθει σπίτι να αράξουμε μαζί.» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα. Διαβάστε παρακάτω…
Δεν έκρυψε, δε, την απογοήτευσή του από τον Χανταμπάκη για τη συμπεριφορά του: «Απογοητεύτηκα από τον Στέλιο. Από τη μία θέλει να τα έχει καλά με όλους, από την άλλη έχει έναν κακό λόγο για όλους. Είναι λίγο περίεργος. Ο λόγος που έδιωξαν τον Γιάννη… Εντάξει, ο Γιάννης αυτός είναι. Ο πιο διάσημος στην ομάδα των «Διάσημων» είναι ο Αγγελόπουλος, ο κόσμος επιλέγει ποιος είναι διάσημος και ποιος όχι. Ο τίτλος»Διάσημοι» μπήκε μόνο και μόνο επειδή ήταν ο Σπαλιάρας σε αυτή την ομάδα» πέταξε τα «καρφιά» του ο Στέλιος Νιάκαρης. Δείτε ακριβώς τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...