«Ήταν άδικη η επιστροφή του Μάριου στο Survivor! Δεν γίνεται, κάτι συμβαίνει…»-Ποιος κατακεραυνώνει την παραγωγή του relaity; (Βίντεο)

«Ήταν άδικη η επιστροφή του Μάριου στο Survivor! Δεν γίνεται, κάτι συμβαίνει…»-Ποιος κατακεραυνώνει την παραγωγή του relaity; (Βίντεο)Μετά το τροχαίο που υπέστη η ομάδα των «Μαχητών» πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκληθεί από το κοινό σχετικά με τους τραυματισμούς των παικτών αλλά και την ανάρρωσή τους!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάριου Πρίαμου, είναι αυτός που έχει απασχολήσει περισσότερο! Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν γίνεται μέσα σε δύο εβδομάδες να επιστρέφει ο παίκτης στην παραλία του Survivor και να μπορεί να αγωνίζεται τόσο σκληρά. Διαβάστε παρακάτω…
Ο Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, ομάδα στην οποία έπαιζε μπάλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” και άφησε αιχμές κατά της παραγωγής του Survivor.

«Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει». Δε΄’ιτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...