Στημένο το τροχαίο στο Survivor; Η αποκάλυψη που έφερε τα πάνω κάτω…(Βίντεο)

https://www.facebook.com/sharer.php?t=%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%20%CF%84%CE%BF%20%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20Survivor%3B%20%CE%97%20%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%20%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89%20%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89%E2%80%A6(%CE%92%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF)&u=https%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2017%2F04%2Fsurvivor_38.html
Στημένο το τροχαίο στο Survivor; Η αποκάλυψη που έφερε τα πάνω κάτω…(Βίντεο)Τα πράγματα είναι δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο από τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο ατύχημα στους «Μαχητές», όπου κάποιοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το βανάκι τους, για όσους δεν θυμούνται, κατά τη διαδρομή τους προς το Συμβούλιο του Νησιού είχε μια σύγκρουση με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτό το ατύχημα! Διαβάστε παρακάτω…
Η Ειρήνη Κολιδά νοσηλεύεται με τρία πλευρά σπασμένα, κάνοντας πολλούς να λένε ότι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι, κάτι που ίσως να ισχύει…και για τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος έχει χτυπήσει αρκετά και έχει κάταγμα στην κλείδα του!

Μετά από όλα αυτά τα δυσάρεστα νέα, τις ανατροπές στο παιχνίδι και τις περιγραφές των παικτών από το τροχαίο τους ατύχημα, ο κόσμος υπέστη ένα μικρό σοκ! Τώρα όμως ενδέχεται με αυτά που θα σας γράψω παρακάτω, να σας έρθει ολόκληρο το ταβάνι στο κεφάλι!

Λοιπόν…Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Τζορτζέλλα Κόσιαβα έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας έκανε να πούμε πως αυτό δεν γίνεται να ισχύει και να μας έχουν κοροϊδέψει τόσο πολύ όλους!

Είπε λοιπόν ότι όλο αυτό το περιστατικό με το τροχαίο είναι στημένο! Ναι, καλά ακούσατε! ΣΤΗΜΕΝΟ…Η ίδια εξήγησε πως της πέρασε από το μυαλό αυτό το σενάριο καθώς παίζουν πολλά λεφτά πίσω από τα στοιχήματα και τις στοιχηματικές εταιρείες σχετικά με αυτούς που έχουν παίξει αν θα γυρίσει ο Μάριος στο παιχνίδι ή όχι!

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε έντονα με αυτή την αποκάλυψη και έδειξε την δυσαρέσκεια της καθώς και είπε πως δεν θέλει να λέγονται τέτοια πράγματα on air! Εμείς ελπίζουμε να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο σε βάρος της υγείας των παιδιών! Θα δείξει…Δείτε όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο…

video
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...