Αποδείχτηκε τελικά οτι ο ΣΚΑΙ μας κοροϊδεύει με το Survivor

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεοΚάτι συμβαίνει στο Survivor τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως Μαχητές και Διάσημοι δεν είναι και τόσο αποκομμένοι από την Ελλάδα…

Γράφει η Ευαγγελία Βλάχου

Το concept του Survivor είναι ξεκάθαρο: Πρόκειται για ένα σκληρό ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο οι συμμετέχοντες ζουν σαν… πρωτόπλαστοι. Οπότε είναι φυσικό και επόμενο να μην έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, πόσο μάλλον με την τεχνολογία. Η μόνη επαφή τους με την Ελλάδα γίνεται στο έπαθλο επικοινωνίας όπου συγγενείς και φίλοι τους στέλνουν φωτογραφίες και μηνύματα.

Θα έλεγε κανείς πώς δεν ξέρουν την φρενίτιδα που επικρατεί στα social media όπου οι περισσότεροι σχολιάζουν τα γεγονότα σε κάθε επεισόδιο. Τα μίση και τα πάθη, την αδυναμία των γυναικών στον «γαμπρό Ντάνο», στον τυπά Σπαλ και την αντιπάθεια στη Λάουρα που φοβάται σχεδόν οτιδήποτε έχει σχέση με την φύση και την Ευριδίκη που κλαίει.

Υπάρχουν όμως κάποια γεγονότα που δημιουργούν σοβαρές υποψίες όσον αφορά την επαφή των παικτών με τον έξω κόσμο. Θα έλεγε κανείς πως είναι φυσικό να γνωρίζουν κάποια πράγματα αφού ο Μάριος Πρίαμος νοσηλευόταν για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Πως τα έμαθαν όμως και στις δύο ομάδες;

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου υπήρξαν τρία περιστατικά που δημιουργούν σοβαρές υποψίες για την επαφή των παικτών με τον έξω κόσμο, με ένα από αυτά να είναι τρανταχτό.

Αρχικά βλέπουμε τον...
Γιώργο Χρανιώτη, τον Μπο και τον Ντάνο στην παραλία των Διασήμων. Ο ηθοποιός «καρφώθηκε» με την εξής φράση: «Αύριο ΟΛΗ η Ελλάδα περιμένει να δει πόσο μπορεί να φάει ο Ντάνος».


Επόμενο περιστατικό στην παραλία των Μαχητών με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να δείχνει πως ίσως ξέρει γιατί αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος: «Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου πάντως. Πιστεύω ότι τον πήρε η μπάλα γιατί έκανε παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη». Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που έλειπε στο νοσοκομείο συμφώνησε μαζί του και πρόσθεσε: «Η Λάουρα είναι γλυκιά, ο Γιώργος είναι δυνατός παίκτης. Εγώ περίμενα μεταξύ Λάμπρου και Κοκκινάκη».


Τρίτο και τρανταχτό, κατά....
την διάρκεια του κουίζ ερωτήσεων, Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στον Σάκη Τανιμανίδη «Με βλέπω πάλι αύριο να παίζω παντού…»

ΠΑΛΙ;

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...