«Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά αυτή…»: Άγριο κράξιμο στο Λάμπρο Χούτο για την επίθεση στον Αγγελόπουλο! «Ήταν προσωπικό!» (Βίντεο)

«Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά αυτή…»: Άγριο κράξιμο στο Λάμπρο Χούτο για την επίθεση στον Αγγελόπουλο! «Ήταν προσωπικό!» (Βίντεο)Στο «Φτιάξε καφέ» σχολίασαν τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς και τις επερχόμενες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η εκπομπή προέβαλε τις δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου στο Survivor Panorama κατά του Ντάνο.

«Εγώ διαφωνώ. Δεν θεωρώ ότι ο Ντάνος δεν παίζει με τους κανόνες του παιδιού. Τα πιτάκια ποιος τα φτιάχνει; Ο Ντάνος! Άρα γιατί δεν είναι οκ στο θέμα της συμβίωσης; Βέβαια, ήταν πολύ προσεκτικός σε αυτά που έλεγε, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που είδα, μου έκανε λίγο προσωπική επίθεση!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και η Ανθή Βούλγαρη ξεσπάθωσε: Διαβάστε παρακάτω…
«Δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά, να θάβεις τον Ντάνο όταν δεν είναι μπροστά σου, χίλια μίλια μακριά! Προσωπικό θέμα ήταν, προφανώς και υπήρχε ζήτημα ανταγωνισμού!» ενώ η Τζωρτζέλα επεσήμανε ότι είναι ένα σκληρό παιχνίδι, και δεν υπάρχει θέμα φιλίας. «Κι εγώ θα έκλεβα για να επιβιώσω, τη λέξη «φιλία» την έχουμε κάνει τσόκαρο!» αναφώνησε.

«Το καλά κάνουν και κλέβουν είναι η αποθέωση της ανθρωποφαγίας!» απάντησε στη συνεργάτιδά της η παρουσιάστρια. «Όταν λέω κάτι, δεν θα το ξαναλέω, είστε έξυπνοι άνθρωποι! Όταν ο άλλος ψωμολυσσάει, θα ψάξει να βρει να φάει, όσο κι αν υπάρχουν κανόνες!» απάντησε εκνευρισμένη η Τζωρτζέλα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...