Αποκάλυψη: Η Λάουρας Νάργες δεχόταν σωματική κακοποίηση από τον σύντροφο της!

Αποκάλυψη: Η Λάουρας Νάργες δεχόταν σωματική κακοποίηση από τον σύντροφο της!

Έχουν μεσολαβήσει περίπου εννιά χρόνια από την ημέρα που η 26χρονη Λάουρα Νάργες περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα του τηλεοπτικού στούντιο.


Σήμερα πολλοί τη χαρακτηρίζουν νωθρή, και ισχυρίζονται πως η μόνη της προσφορά είναι το… hair styling που κάνει στους συμπαίκτες της και δεν είναι λίγα τα photoshops που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο με το πρόσωπό της κολλημένο στο σώμα χελώνας εξαιτίας των κακών επιδόσεών της στο παιχνίδι.

Έπεσαν στα χέρια μας κάποιες πληροφορίες, που αφορούν την προσωπική ζωή της Λάουρας. Με αυτές τις αποκαλύψεις επιβεβαιώνετε αυτό που λένε… «Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται πίσω από ένα χαμόγελο!», κι αυτό είναι αλήθεια…

Πέρα από την πλάκα και τις κοροϊδίες, η Λάουρα Νάργες στο παρελθόν πέρασε μία φρικτή περίοδο της ζωή της.
Πριν κάνει σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο, σε πιο νεαρή ηλικία. Σύντροφος της, την κακοποίησε άσχημα και μάλιστα την συγκεκριμένη συμπεριφορά την έκανε επαναλαμβανόμενα!

Η ίδια,
με κάθε ειλικρίνεια, είχε παραδεχθεί σε συνέντευξη που είχε δώσει είπε ότι: «Αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη. Εγώ έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως»
youweekly.gr
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...