Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης Τα ρατσιστικά σχόλια στα social media και η σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Τα ρατσιστικά σχόλια στα social media και η σχέση με τη Χρυσή ΑυγήΣτο περιοδικό DownTown έδωσε συνέντευξη η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, Λία Ιωαννίδη.

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχουν δημοσιευτεί στη σελίδα του στο facebook είπε: «Ο Μάριος είναι ένα άτομο που αγαπάει πολύ τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Είναι άνθρωπος που αν θα έβλεπε ένα τραυματισμένο γατάκι στον δρόμο, θα σταματούσε για να το πάει στον κτηνίατρο, που έδωσε δουλειά σε αλλοδαπούς και που σέβεται τον άνθρωπο. πΠοτέ δεν ασχολήθηκα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν ξέρω αν είναι γραμμένα από τον Μάριο ή αν είναι λόγια του Μάριου».
Για το «να ψοφήσουν» που έγραψε για τους λαθρομετανάστες σχολίασε: «Εγώ ξέρω ότι ο Μάριος έκανε ένα post που έλεγε ότι θα πρέπει να βραβευτούν με Νόμπελ οι άνθρωποι στα νησιά που βοήθησαν τους πρόσφυγες. Έκανε ολόκληρη εκστρατεία στην Κύπρο. Ο τρόπος που μεγαλώσαμε τα παιδιά μας δεν συνάδει με αυτό το προφίλ. Είναι πολύ αντιφατικό».
Για τα σχόλια που γράφτηκαν σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και το ενδεχόμενο να είναι ο Μάριος Πρίαμος ακροδεξιός η Λία Ιωαννίδη απάντησε: «Όχι βέβαια. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο. Εκείνο που τον ενδιέφερε πάντα ήταν να γυμνάζεται, να βγαίνει με τους φίλους του, να κάνει τις σπουδές του, να έχει την οικογένεια του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να φανατιστεί εύκολα».
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...