«Δεν μπορεί να μπαίνει η Βαλαβάνη στο Survivor επειδή έχει μέσον!» Άγριο ξέσπασμα για την παίκτρια των Διάσημων: «Δεν είναι διάσημη!» (Βίντεο)

«Δεν μπορεί να μπαίνει η Βαλαβάνη στο Survivor επειδή έχει μέσον!» Άγριο ξέσπασμα για την παίκτρια των Διάσημων: «Δεν είναι διάσημη!» (Βίντεο)Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο συγγενικό πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποτελεί συνεργάτη μεγαλοστελέχους του Σκάι.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν δίστασε να ξεσπάσει αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ.
«Εγώ γιατί δεν μπορώ να πάρω μέρος σε έναν διαγωνισμό, ή η μάνα μου, από αυτούς που διοργανώνουμε; Όταν υπάρχουν αυτοί οι κανονισμοί σε ένα παιχνίδι που δηλώνει συμμετοχή κόσμος και κοσμάκης, με μεγαλύτερες πιθανόν ικανότητες, γιατί να μην μπει αυτός και να μπει η Βαλαβάνη που δουλεύει στο κανάλι και έχει το μέσον του διευθυντικού στελέχους; Δεν είναι αντικειμενικό! Πήγε στους Διάσημους η Ευρυδίκη, δεν είναι διάσημη. Διαβάστε παρακάτω…
Η μάνα μου δεν την ήξερε, η θεία μου δεν την ήξερε, η γειτόνισσα μου δεν την ήξερε, υπάρχουν 100 Ευρυδίκες εκεί έξω. δεν υπάρχουν άλλες διάσημες να τις βάλεις μέσα;» ξέσπασε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...