Ο Χανταμπάκης πήγε διαβασμένος στη Μελέτη, να πάρει το αίμα του πίσω, αλλά…

Ο Χανταμπάκης πήγε διαβασμένος στη Μελέτη, να πάρει το αίμα του πίσω, αλλά…

Έτσι γίνεται ένα παιχνίδι η αφορμή να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ σου! Αγέλαστος και διαβασμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης στη Μελέτη…επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την εικόνα του!
«Αν έχεις βίντεο να με δείχνει αρχηγό της κλίκας, γιατί δεν το δείχνεις;» Πάνω σε αυτή τη στρατηγική προσπάθησε να κα΄νει τη μεγάλη τρίπλα!
Το μόνο που βλέπαμε στην οθόνη μας όμως ήταν ένας αγέλαστος, σχεδόν καταρομαγμένος άνθρωπος! Του χει κάνει – πιστεύουμε – απίστευτο κακό στην ψυχολογία του η συμμετοχή του στο survivor!
Πιο πολύ καταλαβάιναμε έναν πανικό που προσπαθούσε να πνίξει μένοντας σχεδόν ανέκφραστος. Ήταν όμως…ΤΟΣΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΣ σε αντίθεση με ότι πίστευε διατηρώνατς ένα ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ , όση ώρα μιλούσε με τη Μελέτη!
Δεν απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε τότε, καλυμένος πίσω από την σωστή απαίτηση του να δει εκείνα τα βίντεο που τον εκθέτουν και τον καθιστούν αρχηγό κλίκας. «Αν μου τα δείχνατε, θα ζητούσα συγνώμη είπε σήμερα». Αυτό που έκανε, ήταν να ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ survivor όλο αυτό τον καιρό από τη μέρα που έφυγε. Αυτό καταλάβαμε εμείς σήμερα από την συνέντευξη στη Μελέτη! Αφού λοιπόν ήξερε σε ποιο σημείο υπάρχουν στοιχεία σε βίντεο, τι είδους και κατά πόσο μπορεί να τα αντικρούσει, βγήκε έτοιμο στη Μελέτη. Η οποία σχεδό του απολογήθηκε που τότε, με το που βγήκε από το παιχνίδι ο χανταμπάκης, τόλμησε να τον ρωτήσει – υποτίθεται γιατί δεν το είδαμε ποτέ – όσα όφειλε. «Καταλαβαίνεις, ότι εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου» του είπε σήμερα με το που ξεκίνησε η εκπομπή.
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...