Ξεκατίνιασμα δίχως τέλος! Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν «μάσησε» και απάντησε στη μητέρα του Μάριου Πρίαμου! (Βίντεο)

Ξεκατίνιασμα δίχως τέλος! Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν «μάσησε» και απάντησε στη μητέρα του Μάριου Πρίαμου! (Βίντεο)

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, για να απαντήσει στη μητέρα του Μάριου Πρίαμου για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατ’ αυτού, για την αρνητική άποψη που εξέφρασε για τον γιο της.

«Όποιος τολμήσει να πει μια αλήθεια που ψιθυρίζεται επί χρόνια, γίνεται κόκκινο πανί και σάκος του μποξ. Είναι κοινό μυστικό το ότι ψηφίζουν οι Κύπριοι στα talent shows και τα ριάλιτι. Βρήκα τον μπελά μου, μου την έχουν πέσει όλοι, δέχομαι υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, για κάτι για το οποίο είμαι εξαιρετικά σαφής.

Δεν τους είπα επαρχιώτες. Είπα ότι δεν έχουν λόγο να καταφεύγουν σε τέτοιου τύπου επαρχιωτισμούς! Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακούει! Με τη συμπεριφορά μας πολλές φορές αυτοδιαχωριζόμαστε οι ίδιοι, ενώ τους είπα να μην αυτιδιαχωρίζονται! Δεν γίνεται να τους αρέσει πάντα ο δικός τους άνθρωπος! Διαβάστε παρακάτω…
Το ίδιο θα έλεγα αν έκαναν και οι Κύπριοι ένα ριάλιτι, και συμμετείχε ένας Έλληνας, και τον ψηφίζαμε μαζικά οι Έλληνες. Δεν κάνω κανένα διαχωρισμό, δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει η λέξη Έλληνες και Κύπριοι. Έχω ακούσει τόσα τέρατα να λέγονται! Σέβομαι το ιερό πλάσμα που λέγεται μητέρα, λυπάμαι λοιπόν αν στενοχώρησα τη μητέρα του Μάριου, αλλά είναι η άποψή μου, έχω το δημοκρατικό δικαίωμα να την πω!» είπε μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η μητέρα του Μάριου παρενέβη και άρχισε να εξαπολύει τα πυρά της στον ραδιοφωνικό παραγωγό. «Ο συγκεκριμένος κύριος είπε ότι αν του δώσουν πολλά λεφτά θα δεχτεί να παρουσιαστεί στο ίδιο πάνελ με τον Αναγνωστόπουλο. Δεν είναι χιούμορ, ούτε καν μπλακ! Όταν προσβάλλεις κάποιον τόσο χοντρά, δεν είναι χιούμορ, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας καθόλου, απλά δεν τον γνωρίζαμε, και τον μάθαμε!

Το παιχνίδι δεν είναι πανηγύρι, και καλά θα κάνει να απολογηθεί στις οικογένειες των παιδιών. Δεν είναι η Κύπρος άλλη χώρα! Μας είπε χωριάτες, προσβάλλει την καταγωγή και την ιστορία των Κυπρίων και είναι ανιστόρητος, δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα!» είπε εξοργισμένη η Λία Ιωαννίδου, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να κλείνει το τηλέφωνο στον αέρα. Δείτε τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...