Φίλοι και φανς του Ντάνου αποκαλύπτουν: Τα φετίχ του, οι παραξενιές του με τις γυναίκες και η… Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Φίλοι και φανς του Ντάνου αποκαλύπτουν: Τα φετίχ του, οι παραξενιές του με τις γυναίκες και η… Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (Βίντεο)Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου συνέχισε το οδοιπορικό της στη Σκιάθο, και μίλησε με φανς του Ντάνου, στην παραλία όπου κάνει μαθήματα θαλάσσιου σκι.

«Υποστηρίζουμε Ντάνο λόγω τόπου, και θα φέρει το έπαθλο γιατί είναι ο καλύτερος!Έχω κάνει κι εγώ αίτηση για να συμμετέχω στο παιχνίδι!» είπε ο κάποιος, ενώ φίλος του ανέφερε: «Είναι ευγενικός, του αρέσει να βοηθάει τον κόσμο, τον αγαπάνε όλοι!»

Στην κάμερα μίλησαν και φανς του Ντάνου, που είχαν επισκεφθεί την παραλία «για να πιάσουν σειρά» όπως είπαν, καθ’ ότι φανατικοί θαυμαστές του παίκτη των Διάσημων, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. Διαβάστε παρακάτω…
Αμέσως μετά, η εκπομπή πήγε στο κλαμπ όπου δούλευε το βράδυ ο Ντάνος, και μίλησε με τους συνεργάτες του.»Δουλεύουμε μαζί τα τρία τελευταία χρόνια, αγαπητός φίλος. Γίνεται τσαμπουκαλής μόνο όταν χρειάζεται, είναι πολύ δίκαιος, αυτό τον εξοργίζει, η αδικία, και όταν πεινάει, εμείς τον ταϊζουμε καλά πάντως!

Είναι αλήθεια ότι έχει φετίχ με τα ωραία δάχτυλα, εκεί κοιτάζει μια γυναίκα κατευθείαν! Δεν έχει πάρει κανέναν σηκωτό, η δουλειά μας είναι καθαρά πυροσβεστική! Τον υποστηρίζουμε, και του λέμε να έρθει να φάμε τα λεφτά παρέα! Μόνο Ντάνος! Δεν θα σχολιάσω αυτό που ακούγεται με την Ευρυδίκη, ο Ντάνος είναι διακριτικός! Όμορφη κοπέλα είναι!

Στην κάμερα μίλησε και η σύζυγος του κολλητού του Ντάνου, λέγοντας ότι η Ευρυδίκη δεν είναι στα γούστα του Ντάνου, και δεν πιστεύει ότι έγινε κάτι, γιατί προτιμά η γυναίκα να είναι ωραία, έξυπνη, και με ωραία δάχτυλα, κάτι πιο elegant. «Τα κορίτσια ρωτάνε ποια είναι η σχολή του Ντάνου και πότε θα έρθει ο Γιώργος!» είπε. Δείτε αναλυτικά στα αποσπάσματα που ακολουθούν:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...