Τώρα ψηφοφορία με ανατροπές: Ποιοι βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις και ο παίκτης-έκπληξη που σαρώνει

Τώρα ψηφοφορία με ανατροπές: Ποιοι βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις και ο παίκτης-έκπληξη που σαρώνει

Και πράγματι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τανιμανίδη με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην ψηφοφορία να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή…
Στην ουρά της ψηφοφορίας τα κουκιά είναι λίγο πολύ μετρημένα και τα αποτελέσματα αναμενόμενα. Ευρυδίκη, Σάρα και Γιώργος Χρανιώτης είναι στις θέσεις 9-7 με τον Μπο να ακολουθεί από κοντά. Θυμίζουμε ότι η ψήφος είναι θετική, οπότε ακόμα και αν κάποιος δεν συμπαθεί ένα πρόσωπο, τρόπος να το ψηφίσει άμεσα, αρνητικά δεν υπάρχει. Μόνο να δώσει τη θετική του ψήφο στους υπόλοιπους παίκτες μπορεί. Και ενώ στις τελευταίες θέσεις γίνεται αυτό που όλοι μπορούσαν να προβλέψουν, στην κορυφή η μάχη έχει φουντώσει. Η έκπληξη έρχεται στην πρώτη τριάδα όπου οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα.
Και όμως άλλος παίκτης, που λίγοι περίμεναν στην αρχή του παιχνιδιού ότι θα φτάσει τόσο ψηλά, κάνει την έκπληξη.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την ήρεμη δύναμη του Survivor που στην τελική στροφή, πριν τον τερματισμό δείχνει τα δόντια του.

Ο Βασάλος μάχεται με τον Μάριο (και τη μισή Κύπρο που τον στηρίζει και τον ψηφίζει) στις θέσεις 2-3 και δείχνει ότι έχει δυναμική να ανέβει και άλλο. Είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί όχι απλώς να απειλήσει τον Αγγελόπουλο, αλλά να κάνει και την έκπληξη που ελάχιστοι περίμεναν και να κερδίσει το Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι Ντάνος (αλλά ούτε και Σπαλιάρας), όμως μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στο μεγάλο φαβορί, ενώ και το γεγονός ότι δεν έχει μπλεχτεί ποτέ σε κλίκες και καυγάδες του χαρίζει και τη θετική ψήφο του κοινού (των ανδρών δηλαδή γιατί των γυναικών και ειδικά των ηλικών 16-26 ήταν δεδομένη).
Όπως και να έχει ακόμα και αν ο Βασάλος δεν τα καταφέρει, είναι βέβαιο ότι έχει κερδίσει με το σπαθί του, τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης του παιχνιδιού!

Και φυσικά κανείς δεν ξεχνάει τη μεγαλύτερη στιγμή του στο Survivor έως τώρα! Ποια; Κλείστε τον ήχο και απολαύστε…

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...