Τα καρφιά της Κατερίνας Καινούργιου στους παίκτες του ριάλιτι! (Βίντεο)

Τα καρφιά της Κατερίνας Καινούργιου στους παίκτες του ριάλιτι! (Βίντεο)Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τον Πάνο και την Ειρήνη Κολιδά από το Survivor. Οι πρώην παίκτες των Μαχητών δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα!

«Η ζωή μετά το Survivor είναι δύσκολη! Μου λείπει πολύ! Οι εντάσεις που ζήσαμε μας δέσανε και μας κάνανε οικογένεια! Έχω ξαφνιαστεί με την αλλαγή στην ψηφοφορία, δεν το βρίσκω ιδιαίτερα δίκαιο, και πιστεύω ότι κάποια παιδιά θα τα αδικήσει!

Το αληθινό πρόσωπό τους το έχουν δείξει 4 μήνες τώρα! Δεν φανταζόμουν την τόση διασημότητα, πήγα απλά για να το ζήσω όλο αυτό! Αυτό που αντίκρισα βγαίνοντας ήταν λίγο σοκαριστικό, και προσπαθώ να προσαρμοστώ! Έστειλα δελτίο τύπου γιατί είμαι μητέρα, δεν τα παίρνω όλα αψήφιστα, αλλά τα παίρνω μέσα μου και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, το κρατάω βαθιά μέσα μου, και με θίγουν αυτά τα πράγματα, οπότε προσπαθώ να με υπερασπιστώ! Για την ώρα δεν έχω συζητήσει κάτι για εκπομπή, είναι λίγο νωρίς. Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω εκπομπή!» είπε η Ειρήνη Κολιδά. Διαβάστε παρακάτω…
«Είναι μια εμπειρία αξέχαστη! Με την Ειρήνη και τα παιδιά ζήσαμε στιγμές που θα μας συντροφεύουν μια ζωή! Θα διαψεύσουμε τις φήμες που λένε ότι τα παιδιά από τα ριάλιτι δεν κρατάνε επαφή! Μέσα στην τελευταία αυτή εβδομάδα δεν μπορεί να αποδομηθεί η συμπεριφορά των παικτών, οπότε η ψηφοφορία αυτή θα κρίνει πολλά πράγματα! Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος από την παραγωγή να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού! Θα στηρίξω Μάριο και Κωνσταντίνο, πιστεύω οι Μαχητές θα φτάσουν στον τελικό!» δήλωσε ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος σχολίασε και την ακύρωση του Survival Camp στην Πάτρα, αλλά και για το τηλεοπτικό project που ετοιμάζει.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις των παικτών, η Κατερίνα Καινούργιου «άδειασε» με τον τρόπο της και τους δύο παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι να σχολιάσω πρώτο! Θα ξεκινήσω από το δελτίο Τύπου. Πολλές κοπέλες είναι μάνες, δελτία Τύπου δεν στέλνουν. Δεν είχε κάποιο καλό συμβουλάτορα να της πει άστο γλυκιά μου, μην ασχοληθείς. Το παιδάκι δεν θα έβλεπε και τίποτα!

Δεν μπορώ να ακούω και τον Πάνο να λέει συνέχεια ότι θα πάρει εκπομπή, είναι αξιόλογοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές χωρίς δουλειά! Τι μας νοιάζει εμάς, τη δικιά μας θα πάρει;» είπε η παρουσιάστρια. Η Τζωρτζέλα μίλησε με την Ειρήνη Κολιδά και είπε ότι κατάλαβε από μία σύντομη συζήτηση που είχε μαζί της ότι είναι αυτό ακριβώς που δείχνει. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...