Παραιτήθηκε ή όχι η Βαλαβάνη από τον Σκάι; Αποκάλυψη-βoμβa!

Παραιτήθηκε ή όχι η Βαλαβάνη από τον Σκάι; Αποκάλυψη-βoμβa!Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη φίλη της Ευρυδίκη Βαλαβάνη, και εξερράγη για τις επιθέσεις που δέχεται στο παιχνίδι.

«Την αγαπάω πάρα πολύ, είναι το πιο γλυκό κορίτσι, συμφωνώ ότι έχει βγάλει ένα προφίλ, σε συνδυασμό με το μοντάζ, που μπορεί να μην είναι πολύ συμπαθές, ο κόσμος την αντιπάθησε επειδή ψήφισε τον Αγγελόπουλο. Σε αυτά τα σόου ο κόσμος βγάζει άντρες. Δεν θα νικούσε έτσι κι αλλιώς γιατί είναι παιδί του Σκάι, θα γινόταν χαμός αν κέρδιζε.

Λογικό είναι όταν ο κόσμος είναι κουτσομπόλης να πουν για τον πατέρα της, παιδιά, μην πιάνετε την οικογένεια των ανθρώπων στο στόμα σας, και τι σημαίνει αν ο πατέρας της είναι οδηγός; Αυτό θα σήμαινε ότι θα την έβγαζαν ακόμη πιο συμπαθή. Διαβάστε παρακάτω…
Όχι, δεν το ξέρω αν έχει παραιτηθεί, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά σε αυτό φταίει το κανάλι αν υπάρχει ο σχετικός όρος!» είπε η ηθοποιός, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των συντελεστών της εκπομπής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...