ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! Τανιμανίδη το πακέτο το πήρες για το Survivor. Τον Λέντζα από το 2015 τον πλήρωσες;

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! Τανιμανίδη το πακέτο το πήρες για το Survivor. Τον Λέντζα από το 2015 τον πλήρωσες;

Ο Σάκης ζει το όνειρό του. Και καλά κάνει. Από παραγωγός τώρα παρουσιαστής.

Το αγόρι αυτό με το σμιλεμένο κορμί τις πολύ καλές σπουδές, στο εξωτερικό και τα τέλεια Ισπανικά είναι το 2017, ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής της Ελληνικης τηλεόρασης. Συμμετέχει στο ριάλιτι του Σκαϊ και παίρνει κι αυτός τις δάφνες που του αναλογούν.
Συμμετέχει ε; Δεν κάνει αυτός τα 60άρια. Βεβαίως ο Σάκης εκμεταλλευόμενος την συγκυρία προσπαθεί να απλωθεί στην πιάτσα. Έχει ξεκινήσει επαφές με παρουσιάστριες άλλων καναλιών, ζητάει απο στελέχη του καναλιού να μιλούν γι΄αυτόν και γενικώς δείχνει για κάποιους μια αλαζονική συμπεριφορά. Ο Σάκης βεβαίως πρίν απο το ριάλιτι επιβίωσης πουλούσε τον εαυτό του ώς παραγωγό και παρουσιαστή. Κι εδώ ξεκινάει το ρεπορτάζ μας. Δεν θα πούμε πολλά . Δυο ερωτήσεις θα κάνουμε. Αλήθεια ρε Σάκη.
Για πες μας. Πόσα χρήματα έχεις πάρει απο τον Άγιο Δομίνικο; Εύχομαι να είναι τόσα πολλά όσα γράφονται γιατί τα αξίζεις και είσαι μάγκας που τα πήρες απο τον Τούρκο. Αλήθεια ρε Σάκη. Είναι αλήθεια πώς ένα χρέος που είχες στον Μαυρίδη το ξεχρέωσες τον Φλεβάρη του 2017 ενώ έτρεχε απο το 2015; Είναι αλήθεια πως για να το κάνεις αυτό έφτασε ο “κολλητός” σε σημείο να βάλει δικηγόρο και να σε πιέσει να το κάνεις; Αλήθεια ρε Σάκη. Είναι αλήθεια πώς υπάρχει μια εκρεμμότητα με τον Λέντζα τον κάμεραμαν σας απο το World Party ύψους περίπου 7.500 ευρώ; Είναι αλήθεια πώς η εκκρεμότητα αυτή “τρέχει” απο το 2015; Καλό είναι κάποια στιγμή να μας απαντήσεις. Κι εμείς εδώ είμαστε να δημοσιεύσουμε την απάντηση σου…

WIFINEWS.GR
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...