Αποκάλυψη: Έτσι εξελίσσεται μέχρι στιγμής η ψηφοφορία στο Survivor! Ποιον δίνουν στην πρώτη θέση τα νούμερα; (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Έτσι εξελίσσεται μέχρι στιγμής η ψηφοφορία στο Survivor! Ποιον δίνουν στην πρώτη θέση τα νούμερα; (Βίντεο)Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν τα τεκταινόμενα στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς και τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Ο Ντάνος έχει ορεξούλες, τόσο καιρό εκεί μέσα, για να θέλει τη Σάρα να κοιμηθεί στην παρέα τους» είπε όλο νόημα η Ειρήνη Γκανιάτσου, ενώ η παρουσιάστρια επεσήμανε το πόσο εκνευρισμένος ήταν στο αγώνισμα ο Βασάλος.»Δεν έχω ξαναδεί τον Βασάλο με τόσα νεύρα!» σχολίασε η παρουσιάστρια.

H εκπομπή παρουσίασε και ρεπορτάζ σχετικά με το πώς εξελίσσεται η ψηφοφορία, η οποία βρίσκεται ήδη εν εξελίξει. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή, στην τελευταία τριάδα, και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις 7-9, άρα και πλέον υποψήφιοι να αποχωρήσουν, έρχονται οι Μπο, Χρανιώτης, και Ευρυδίκη. Στην «μεσαία» τριάδα, και ειδικότερα στις θέσεις 4-6 κατατάσσονται μέχρι στιγμής ο μισθοφόρος, η Σάρα και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ενώ οι τρεις πρώτοι στις προτιμήσεις είναι ο Μάριος, ο Ντάνος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Διαβάστε παρακάτω…
Η παρουσιάστρια επεσήμανε το όσο έχει ανέβει στις προτιμήσεις του κοινού ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ σχολιάστηκε και η απουσία του Γιάννη Σπαλιάρα μέχρι στιγμής από την πρώτη τριάδα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...