Αποκάλυψη: Αυτοί ψηφίζουν τους παίκτες του Survivor! Aπό ποιες ομάδες κοινού παίρνουν τις πιο πολλές ψήφους; (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Αυτοί ψηφίζουν τους παίκτες του Survivor! Aπό ποιες ομάδες κοινού παίρνουν τις πιο πολλές ψήφους; (Βίντεο)Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρουσιάστηκαν στοιχεία σχετικά με την ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε χτες.

Ειδικότερα, αναφέρθηκαν οι ηλικιακές ομάδες εκείνες, οι οποίες τάχθηκαν περισσότερο με τον εκάστοτε παίκτη. Η πρώτη τριάδα, όπως αναφέρθηκε και χτες,είναι οι Ντάνος, Μάριος και Βασάλος.

Στα ειδικότερα χαρακτηριστικά της ψηφοφορίας, τον Ντάνο τον ψηφίζουν περισσότερο γυναίκες 25-44 ετών. Τον Μάριο η Κύπρος στο σύνολό της τάχθηκε υπέρ του παίκτη, άντρες και γυναίκες, με ποσοστό που ξεπερνά το 75%! Ο Βασάλος υπερψηφίζεται από γυναίκες 15-24 ετών, ενώ ο μισθοφόρος από τους άντρες, ως πιο σοβαρός και μετρημένος. Διαβάστε παρακάτω…
Τον Γιάννη Σπαλιάρα υποστηρίζουν τα παιδιά κάτω των 15 ετών, τη Σάρα οι γυναίκες όλων των ηλικιών, τον Χρανιώτη οι ωριμότερες γυναίκες, άνω των 44 ετών, την Ευρυδίκη οι άντρες 15-24 ετών και τον Μπο οι άντρες 25-44 ετών. Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading...
Share:
Loading...