Ολγα Φαρμάκη: Η αποκάλυψη για την Σπυροπούλου που αλλάζει τα δεδομένα και το "άδειασμα" σε παίκτες του Survivor!

Η πρεμιέρα του Survivor έγινε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Η έκπληξη, όμως, ήρθε τρία 24ωρα μετά, με την έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παραλία και την ένταξή της στην ομάδα των Διασήμων.

«Δεν ξέραμε τίποτα για τη συγκεκριμένη προσθήκη. Όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, χάρηκα γιατί τη γνώριζα και λέγαμε και τρεις κουβέντες. Η Κωνσταντίνα μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα και για μένα ήταν λες και ήταν εξαρχής μαζί μας».

Μέχρι την ημέρα που μπήκε στο Survivor, η τηλεοπτική εικόνα της Κωνσταντίνας ήταν εκείνη της παρουσιάστριας με το προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια μακιγιάζ και ντύσιμο. Πόσο εύκολη, άραγε, ήταν η μετάβαση της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας, σε Survivor Κωνσταντίνα; «Όταν αποφασίζεις να μπεις στο Survivor, γνωρίζεις πως όλα αυτά θα τα αφήσεις πίσω.

Επειδή ήξερα την Κωνσταντίνα στην προσωπική της ζωή, θεωρώ πως ήταν εξίσου απλή. Και επειδή ειπώθηκε πως η Κωνσταντίνα είχε διαφορετική συμπεριφορά όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως....http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html

Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
Περισσότερα εδώ