Καρφί Φαρμάκη σε Survivor: Γιατί έκρυβαν ημιλιπόθυμες παίκτριες & κακουχίες

Το «κατηγορώ» της Φαρμάκη προς την παραγωγή του ριάλιτι.

Συνέντευξη στο People έδωσε η Ολγα Φαρμάκη, και μίλησε έξω από τα δόντια για τις κακουχίες που πέρασε η ίδια και οι συμπαίκτες της μέσα στο Survivor, τις οποίες δεν έδειξε η παραγωγή.

«Ως παίκτρια δεν μπορούσα να γνωρίζω τι βγαίνει προς τα έξω και τι βλέπει ο τηλεθεατής. Ισχύει, όμως, πως η παραγωγή ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι να είχαν δείξει πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τις κακουχίες που περνούσαμε όταν δεν αγωνιζόμασταν. Ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς φτάσαμε εκεί χειμώνα, βρεχόμασταν στα αγωνίσματα και με την κακοκαιρία που επικρατούσε τα ρούχα μας δεν στέγνωναν. Δεν είχαμε δεύτερη αλλαξιά, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με βρεγμένα ρούχα.

Η επιβίωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα. Σε πολλούς...

http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html


από εμάς έπεφτε η πίεση, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαζαν πυρετό. Κάποια στιγμή η Ξένια των Rec, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που κατέβαιναν από τη βάρκα που τις άφησε στην παραλία ύστερα από τα αγωνίσματα, κάθισαν και οι τέσσερις κάτω στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ήταν μια άσχημη κατάσταση που βίωσαν και προσπαθούσα να είμαι δίπλα στα κορίτσια, να τα εμψυχώσω» περιγράφει στο People

«Είχαμε, βέβαια, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες ήταν εύκολες. Οφείλω πάντως να πω ότι πέρα από μικροτραυματισμούς στα αγωνίσματα, που τα περιποιήθηκε αμέσως η ομάδα των γιατρών, δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου».

https://www.facebook.com/share.php?v=4&src=bm&u=http%3A%2F%2Fnewsdym.blogspot.gr%2F2018%2F04%2Fsurvivor_9.html&t=%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%AF%20%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%20%CF%83%CE%B5%20Survivor%3A%20%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF%20%CE%AD%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%BD%20%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82%20&%20%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B5%CF%82


Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
http://www.thetoc.gr/people-style/article/karfia-farmaki-se-survivorgiati-ekruban-imilipothumes-paiktries--kakouxies