Οδηγίες και 6 tips για aπoλαuστιό πpw-κτι-κό σ*ξ

Ας είμαστε λοιπόν σαφείς: αν η σύντροφος σας δεν αρέσκεται πολύ στην ιδέα να το κάνει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να πείτε προκειμένου να την πείσετε διαφορετικά, ούτε είναι καλή ιδέα να την πιέσετε.

Αν μια γυναίκα λέει ότι δεν ενδιαφέρεται επειδή το δοκίμασε και πονάει, ή φοβάται ότι θα βλάψει, να την ακούσετε και να το σεβαστείτε! Καμία πράξη πάνω στο σ*ξ δεν αξίζει για να κάνει τη σύντροφός σας να αισθάνεται άβολα ή να τη βάλει σε επίπονη θέση.

Αλλά εάν και οι δύο συμφωνείτε πάνω σε αυτό..........

http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html
και υπάρχει σύμπνοια γενικά, ο χειρισμός και η εκτέλεση εξαρτάται κι από τους δυο σας και αυτή μπορεί να γίνει λιγότερο επώδυνη και περισσότερο διασκεδαστική απ’όσο φαντάζεστε. Μάθετε παρακάτω τον τρόπο!

Συζητήστε

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε στη συντροφό σας για αυτό - και παρόμοια με κάθε σημαντική συζήτηση, υπάρχει ο σωστός, αλλά και ο λανθασμένος τρόπος να το κάνετε.


Περιμένετε μέχρι μια στιγμή που είστε και οι δύο χαλαροί - ας πούμε, μετά από ένα δείπνο ή μια ταινία, ή αφού έχετε κάνει τρομερό ......

Να την κάνετε να καταλάβει ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας, ώστε να εξαφανίσετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχει. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο πλευρές για να μπορούν μετά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εμπειρία".


Μην πιείτε

Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ή δύο για να ρυθμίσετε τη διάθεση σας. Αλλά είναι προτιμότερο να το δοκιμάσετε ενώ είστε τελείως νηφάλιος.

Χρειάζεται να έχετε καθαρό μυαλό ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε με ακρίβεια και να εκτιμήσετε τη διάθεση του συντρόφου σας και να την ευχαριστήσετε καθόλη τη διάρκεια της εμπειρίας. Επίσης, είναι κρίσιμο να τσεκάρετε κατά τη διάρκεια εάν το απολαμβάνει και η ίδια!

Καθαριότητα

Κάντε ένα μπάνιο με τη σύντροφό σας και σιγά σιγά αρχίστε να πλένετε ο ένας τον άλλον ειδικά τις κάτω περιοχές σας... Ξοδέψετε επιπλέον χρόνο στο επίμαχο σημείο με όσο πιο απαλές και ερεθιστικές κινήσεις γίνεται. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την προετοιμάσετε. Ένας εξονυχιστικός καθαρισμός θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα με την ιδέα της “εισβολής” που στοχεύετε.

Ζητήστε άδεια

Ακόμα κι αν έχετε συμφωνήσει να δοκιμάσετε, μην περιμένετε και να συμβεί την επόμενη φορά που θα έρθετε πολύ κοντά. Βεβαιωθείτε ότι η σύντροφός σας είναι έτοιμη και πρόθυμη πριν ξεκινήσετε να προσεγγίζετε το επίμαχο “θέμα”.

Λίπανση

Ίσως από τα highlights του καταλόγου, καθώς εάν δεν χρησιμοποιήσετε είτε βαζελίνη, είτε κρέμα με βάση τη σιλικόνη, είτε johnson's baby oil ή κάτι παρόμοιο θα πονέσει, κι εσένα κι εκείνη!

Προετοιμαστείτε καλά

Ξέρετε ότι λένε: "Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα;" Λοιπόν, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την προετοιμασία που απαιτεί. Τα προκαταρκτικά είναι ζωτικής σημασίας: πρέπει να βάλετε ένα δίκαιο ποσό προετοιμασίας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ευχάριστο γι 'αυτήν.

Αυτό θα βοηθήσει τη σύντροφό σας να συνηθίσει στη νέα αίσθηση ενώ θα την προετοιμάσει για το κυρίως πιάτο. Θα μπορούσατε ακόμη και να “μοιράσετε” αυτές τις δραστηριότητες σε πάνω από μία νύχτες για να την κάνετε να προσαρμοστεί καλύτερα στην ιδέα.
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
Share: