ΠΡΟΣΟΧΗ SURVIVOR SPOILER: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 15/5 ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ.....

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες! Μετά την αλλαγή των ομάδων έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους... πρώην συμπαίκτες του αφού κάτι περίεργες δηλώσεις του πρώτου έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους δεύτερους!

Θα λυθούν οι διαφορές τους ή όχι; Όλα θα τα μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο! Εκτός όμως από το παρασκήνιο απόψε έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία! Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές καλούνται να κερδίσουν για να έρθουν πιο κοντά στις οικογένειές τους! Ποιοι θα τα καταφέρουν; Ακολουθεί παρασκήνιο....http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε από το τρέιλερ στην διάθεσή μας, το αποψινό έπαθλο χρειάζεται συνεργασία αλλά και... ισορροπία! Διάσημοι και Μαχητές πρέπει να συνεργαστούν για να φτάσουν στην νίκη! Αν ήταν οι παλιές ομάδες θα λέγαμε πως φαβορί ήταν οι Διάσημοι, αφού είχαν αποδείξει πως όταν υπάρχει αγώνισμα με συνεργασία είναι πιο καλοί!

Για σήμερα όμως... για το έπαθλο επικοινωνίας μέσω κινητού νικητές είναι οι Διάσημοι!
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!