ΠΡΟΣΟΧΗ SURVIVOR SPOILER: Οι γονείς των παικτών σήμερα στον Άγιο Δομίνικο! Ποιας ομάδας ταξίδεψαν;

Οι γονείς των παικτών όπως σας έχω αποκαλύψει από την περασμένη εβδομάδα ενημερώθηκαν από την παραγωγή ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η παραγωγή δεν ενημέρωσε για τίποτα παραπάνω τους γονείς, καθώς περίμεναν την χθεσινή αποχώρηση, ώστε να δουν ποιοι θα πάνε και να τους δώσουν παραπάνω πληροφορίες.

Από την περασμένη Τρίτη, παραπάνω από εβδομάδα δηλαδή, οι γονείς βρίσκονταν σε αναμονή περιμένοντας το σήμα της παραγωγής για το πότε και το αν τελικά θα ταξιδέψουν γιατί τους είχαν τονίσει ότι....http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html
δεν είναι σίγουρο, αλλά για καλού και για κακού να έστελναν τα διαβατήρια τους φωτοτυπία!

Πότε πάνε λοιπόν;

Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στο Dimis Blog οι γονείς βρίσκονται στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο. Είναι χωρισμένοι σε γκρουπ και θα ταξιδέψουν με δύο διαφορετικές βάρδιες

Ποιας ομάδας όμως οι γονείς ταξίδεψαν; Εδώ κρατηθείτε... Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μας... οι γονείς ΚΑΙ των δύο ομάδων ταξιδεύουν! Και οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα δουν τους γονείς! Τώρα, με ποια διαδικασία θα τους δουν... δεν ξέρω να σας πω ακόμη, αλλά ταξιδεύουν οι γονείς και από τις δύο ομάδες και αυτό είναι μεγάλη ανατροπή!

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν βρίσκονται οι γονείς, αλλά έχει πάρει την θέση τους κάποια φίλη ή σύντροφος. Αυτό το ορίζει ο κάθε παίκτης, καθώς πριν μπουν στο Survivor, όλοι οι παίκτες είχαν δηλώσει πως σε περίπτωση που θα έχουν την δυνατότητα να δουν κάποιον, ποιον θα επέλεγαν! Και με βάση το τι είχαν δηλώσει τότε, αυτοί ταξιδεύουν τώρα για Άγιο Δομίνικο! Και είναι 1 άτομο για κάθε παίκτη... όχι παραπάνω!

Αυτά από το Youweekly.gr και το Dimis Blog. Οι γονείς λογικά αύριο θα έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και θα είναι κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα της παραγωγής για να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και πληροφορίες.

Εγώ από εδώ, ότι μαθαίνω θα σας ενημερώνω. Πότε θα γίνει το γύρισμα δεν γνωρίζω ακριβώς. Λογικά αυτή την εβδομάδα θα το δούμε μιας και Σάββατο θα φτάσουν οι γονείς, Κυριακή θα το γυρίσουν!
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
Περισσότερα εδώ
Share: