Έρχονται οι «διάδοχοι» του MasterChef: Αυτά είναι τα δύο νέα παιχνίδια μαγειρικής

Η επιτυχία του MasterChef οδήγησε τα κανάλια στον «δοκιμασμένο» δρόμο των ριάλιτι μαγειρικής.

Την ώρα που το MasterChef έχει αποφασιστεί να μην «καεί» από το πρώτο μισό της σεζόν, ΑΝΤ1 και Epsilon ετοιμάζονται να ριχτούν για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης με επίσης μαγειρικά projects.
Πρώτος ο ΑΝΤ1, φέρνει στην απογευματινή ζώνη το τηλεπαιχνίδι «Momsters», με ελληνικό τίτλο «Όσα ξέρει η πεθερά», το οποίο θα καλύψει το κενό 16:00 – 18:00.

Θα ξεκινά δηλαδή αμέσως μετά το ROUK – ZOYK με η Ζέτα Μακρυπούλια που αρχίζει στις 15:00 και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν την έναρξη του
Περισσότερα

http://heraklionwebradio.blogspot.gr/p/iraklio-web-radio.html
Still Standing» στις 18:00, προγράμματα που έχουν πάρει από τα πρώτα το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Το ελληνικό «Momsters» εξακολουθεί να αναζητά την παρουσιάστριά του, την ώρα που το αντίπαλο δέος στο Epsilon τα έχει όλα έτοιμα.
Ο λόγος για τη νέα εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα με τίτλο «Κουζίνα για Δύο». Πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής στο οποίο επίσης θα δώσουν το «παρών» πεθερές και νύφες.

Έρχονται οι «διάδοχοι» του MasterChef: Αυτά είναι τα δύο νέα παιχνίδια μαγειρικής

«Τι θα συμβεί όταν η νύφη μαγειρεύει κάτω από τις εντολές της πεθεράς της; Ή όταν ο πρώην σύζυγος, πρέπει να εκτελέσει τη συνταγή της πρώην συζύγου του; Πόσες… σχέσεις μπορούν να χωρέσουν σε μία κουζίνα; Αμέτρητες, όταν αυτή η κουζίνα είναι η «Κουζίνα για… δύο!».

Το νέο διασκεδαστικό και γεμάτο… εντάσεις μαγειρικό ριάλιτι παιχνίδι, έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν να σας χορτάσει με ανατροπές στις σχέσεις μεταξύ των παικτών του», ανέφερε μεταξύ άλλων το σχετικό δελτίο Τύπου.

Για να δούμε, θα αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό τα νεα αυτά projects;
Mην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
Share: